Volledig op maatWebsites

Wil je een proffesionele website laten maken? Omdat elk bedrijf uniek is worden ook alle websites die wij bouwen op maat gemaakt. We gaan graag met je op avontuur om een website te ontwerpen en ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Jouw nieuwe website

BrightLinks gaat graag samen met jou aan de slag om de nieuwe website van jouw bedrijf of organisatie te realiseren. Met onze expertise op het gebied van webdesign en development zetten we jouw visie om tot een mooie website op maat.

Na een ori├źnterend gesprek gaan wij aan de slag om jouw wensen en idee├źn om te zetten naar een website die past bij de identiteit van jouw bedrijf. Hierbij mag je van ons verwachten dat we altijd kwaliteit leveren, waardoor de gebruikerservaring van jouw nieuwe website optimaal is.

Zo doen we datOnze werkwijze

De intake

We beginnen met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we in detail gaan kijken naar alle aspecten van het project. Wat zijn de wensen? Wie zijn de gebruikers en wat zijn hun doelen? Alle functionaliteiten zullen hierbij aan bod komen. Daarnaast kan jij ook al je vragen bij ons neerleggen.

Ontwerpen

Wanneer het hele project duidelijk is uitgelegd gaan we aan de slag met het ontwerpen van de website. Hierbij staat gebruiksvriendelijkheid bij ons altijd op de eerste plek, en zorgen we ervoor dat het ontwerp aansluit bij jouw bedrijf.

Development

Als er akkoord is gegeven op het ontwerp gaat de bouw van de website van start. Tijdens het ontwikkelen werken we met de agile methode en houden we van korte lijnen, zodat er zo min mogelijk tijd verloren gaat met het doorvoeren van eventuele veranderingen.

Tijdens deze fase zal je ook kennis maken met onze development omgeving. Dit is een gestroomlijnde manier van ontwikkelen, testen en doorvoeren. Elk van deze fases heeft hierin zijn eigen omgeving, waardoor er stabiel en verantwoord kan worden doorontwikkeld.

Onderhoud

Na het lanceren van de website staan we nog steeds altijd klaar om onderhoud en updates uit te voeren. Wij streven naar flexibiliteit in onze dienstverlening en je kan ervan op aan dat we jouw product zullen blijven optimaliseren.

Ben jij er klaar voorom jouw idee werkelijkheid te maken?

Let's talk