Een technologisch hoogstandjeWebapplicaties

Wil je een webapplicatie laten ontwikkelen? Dat kan je aan aan de software development van BrightLinks overlaten. Of het nu gaat om een nieuw platform waarmee je jouw sector omver blaast, of een intern portaal. Wij zijn trots op de kennis die we in huis hebben, waardoor we er zeker van zijn dat de technologie past bij de behoeftes van jouw nieuwe platform.

Webapplicatie

Bij het bouwen van een applicatie komt meer kijken dan het omzetten van een ontwerp naar een mooie website. Je wilt bijvoorbeeld gegevens van gebruikers opslaan en werkprocessen automatiseren. Met onze expertise op het gebied van webdesign en development en onze kennis van veel verschillende technologiƫn zetten we jouw visie om tot een prachtige applicatie.

Zo doen we datOnze werkwijze

De intake

We beginnen met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we in detail gaan kijken naar alle aspecten van het project. Wat zijn de wensen? Wie zijn de gebruikers en wat zijn hun doelen? Alle functionaliteiten zullen hierbij aan bod komen. Daarnaast kan jij ook al je vragen bij ons neerleggen.

Ontwerpen

Wanneer het hele project duidelijk is uitgelegd gaan we aan de slag met het opzetten van een functioneel en technisch ontwerp. Hierin zullen alle functionaliteiten van de applicatie worden uitgeschreven en verfijnd. Ook gaan we kijken naar welke technieken het beste aansluiten op de behoeftes van het product.

Wanneer alle technische aspecten zijn uitgewerkt kunnen we aan de slag met het visuele ontwerp van de applicatie. Hierbij staat gebruiksvriendelijkheid bij ons altijd op de eerste plek, en zorgen we ervoor dat het ontwerp precies past bij jouw bedrijf.

Development

Als er akkoord is gegeven op het ontwerp gaat de bouw van de applicatie van start. Tijdens het ontwikkelen werken we met de agile methode en houden we van korte lijnen, zodat eventuele veranderingen zo snel mogelijk doorgevoerd kunnen worden.

Tijdens deze fase zal je ook kennis maken met onze development omgeving. Dit is een gestroomlijnde manier van ontwikkelen, testen en doorvoeren, waarbij elk van deze fases zijn eigen omgeving heeft. Hiervoor wordt gebruik wordt gemaakt van een GIT-repository (versie beheer).

Onderhoud

Na het lanceren van de website staan we nog steeds altijd klaar om onderhoud en updates uit te voeren. Wij streven naar flexibiliteit in onze dienstverlening en je kan ervan op aan dat we jouw product zullen blijven optimaliseren.

Ben jij er klaar voorom jouw idee werkelijkheid te maken?

Let's talk